Centrum Ďáblice

Dnes je pátek 29.03.2024





Připravujeme 2. ples stolních tenistů

Miloslav Fuček

2017-09-25

Pozvánky kulturní

Přečteno: 1404

Komentářů: 0


Předminulý týden byly zahájeny přípravy na 2. ples stolních tenistů.


Přípravy byly zahájeny vybráním termínu, kterým je sobota 17. 3. 2018. Vybrat termín, který by byl v plesové sezóně a nekolidoval s žádnou významnou stolnětenisovou akcí byl hodně těžký. Nakonec se ukázalo, že splnit toto krétérium za 100% je nemožné. Termín koliduje s moravskými BTM mládeže, což je asi asi nakonec nejmenší zlo. Tentokrát nejsme v kolizi s ligou ani s extraligou ani s žádným významným mezinárodním nebo republikovým turnajem.

 

Nyní oslovujeme partnery na záštity plesu a sestavujeme program. Inovovaná bude určitě tombola, veřejně se budou losovat pouze hlavní ceny. Drobné ceny budou v průběžně losovány neveřejně, aby to nezdržovalo program plesu.

 

Pořadateli plesu jsou opět TJ Stolní tenis Praha, z.s. (zajišťuje ples ekonomicky, vše projde jeho účetnictvím) a TTC Praha – klub stolního tenisu Praha, z.s. (zajišťuje ples metodicky – programem, sháněním záštit apod.).

 

O postupu příprav vás budeme průběžně informovat. Zatím jsme požádali o záštity kulturní komisi Praha – Ďáblice a Pražský svaz stolního tenisu. Domluvena je kapela – Splašená kráva. Její repertoál je country, pop a folk.

 

Počítáme s tím, že v průběhu listopadu by se měly do distribuce dostat plákátky a začít probíhat předprodej vstupenek.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s., vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2016
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.