Centrum Ďáblice

Dnes je pátek 29.03.2024





Aprílová diskotéka napříč generacemi se vydařila

Miloslav Fuček

2017-04-09

Archiv

Přečteno: 2155

Komentářů: 0


V ďáblické sokolovně se v sobotu konala Aprílová diskotéka napříč generacemi. Pořadateli byla TJ Stolní tenis Praha, z.s. spoldečně s Ďáblové Praha, z.s. za spolupráce MČ Praha - Ďáblice.


Kdo přišel, nelitoval. Účastníků bylo sice v Centru Ďáblice - sokolovně méně, ale každý začátek je těžký. Podobné akce zatím nemají v Ďáblicích tradici, ale poptávka po nich je. Někteří účastníci projevili přání, aby se diskotéka konala každý měsíc.

 

Diskotéku pořádala TJ Stolní tenis Praha, z.s. společně s Ďáblové Praha, z.s. za spolupráce kulturní komise MČ Praha - Ďáblice, která zapůjčila stoly, zajistili předprodejní místo na Vlně v Ďáblicích a pomohla s propagací.

 

Disdžokejem byl Miroslav Průžek, který se své role zhostil na výbornou. Na parket se na začátku nikdo nehrnul. Nakonec to byla Mašinka, kdo rozhýbala děti pod vedením šéfredaktorky Ďáblického zpravodaje Hany Macháňové.

 

Disdžokej hrál na přání a střídal hudbu pro dospělé i pro děti. Několika písničkami se trefil do vkusu oběma generacím.

 

Kdo zrovna netancoval, mohl si na sedmi panelech prohlížet malou výstavku o budování sokolovny, do které TJ investovala kolem milionu kurun. Závěr výstavky se věnuje prvním úspěchům mladých hráčů TTC Praha na přeboru mladšího žactva v družstvech, kde v loňské sezóně vyhráli 4. třídu.

 

Catering na diskjotéku zajišťovala sousední restaurace pomocí přímého průchodu mezi sokolovnou a restaurací. Kdo chtěl, mohl si různé oplatky a nealko koupit i přímo na baru v sokolovně.

 

Účastníci se začali scházel spíše až po půl sedmé. Diskotéka končila krátce po 22. hodině přirozeným způsobem, kdy se účastníci začali pomalu sami rozcházet.

 

V květnu sice další diskotéka nebude, protože jsou dva prodloužené víkendy se státními svátky a jiné vhodné termíny v soklolovně nejsou. V červnu ji ale pořadatelé uspořádat zvažují a to v termínu 17. 6. 2017. Zřejmě bude rozšířena o různé soutěže pro děti o zajímavé ceny.

 

Další fotografie najdete během dubna na eAlbu.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s., vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2016
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.