Centrum Ďáblice

Dnes je sobota 27.07.2024





Střelecké závody v sokolovně

Miloslav Fuček

2016-11-27

Archiv

Přečteno: 1995

Komentářů: 0


V sobotu proběhly již v pořadí druhé střelecké závody pro děti v Centru Ďáblice - sokolovně. Závody uspořádali Ďáblové Praha, z.s.


Střelecké závody uspořádaly v sobotu Ďáblové Praha, z.s. v Centru Ďáblice - sokolovně. Oproti minulým závodům byla účast o 50% vyšší, z čtyř stoupla na šest a věříme, že jako su budou děti na anše akce zvykat, návštěvnost poroste. Vždyť např. na turnajích stolního teniosu pro děti a mládež pořádané TTC Praha vzrostla po dvou letech účast z přibližně 15 hráčů na 30 až 40 hráčů.

 

Po úvodním nástupu a seznámení s bezpečnostními předpisy, při nichž byla vymezena přípravná a palebná čára a určeno, kdo se kde smí zdržovat a za jakých podmínek je povoleno překročit palebnou čáru, začaly samotné střelby. Mě jako řídícímu střeleb s organizací pomáhali Blanka a Vašek, kteří dětem nabíjely vzduchovky.

 

Ze třech pokusů se dětem započítávaly dva nejlepší. Před prvním kolem měli všichni dvě zástřelné. Potom stříleli vždy ze stejné vzduchovky.

Střelecké závody

 

Pořadí hlavní kategorie: 1. Zuzana Kozáková 161, 2. Martin Holl 144 a 3. Matěj Sláma 123.

 

Střelecké závody

Kategorii 2005 a mladší vyhrál Martin Holl a vítězrm kategorie 2008 a mladší se stal Michal Těšitel. Všechny děti zaslouží pochvalu za vzorné dodržování bezpečnostních pravidel.

Střelecké závody

 

V brzké době najdete fotografie v eAlbu. Podrobnější články najdete v Magazínu eKamarád, který byl mediálním partnerem střeleb a na stránce Ďáblů Praha. z.s.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s., vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2016
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.