Centrum Ďáblice

Dnes je čtvrtek 18.04.2024





Ples fotbalistů – poslední akce před celostátní karanténou

Miloslav Fuček

2020-03-19

Reportáže - kultura

Přečteno: 1005

Komentářů: 0


Ples fotbalistů, který se uskutečnil 7. 3. 2020, byl v sokolovně poslední velkou akcí před uzavřením provozu z důvodu epidemie koronavirusu.


V sobotu 7.3. 2020 od časného rána začaly přípravy fotbalistů na 11. ples fotbalistů. Na této velkolepé akci se sešli účastníci několika generací. K poslechu a tanci hrála skupina Horváth Band. O hudební vsuvku se zpěvem a hrou na kytaru postaral Lukáš Horváth, který je ve fotbalovém oddílu SK Ďáblice šéftrenerem mládeže. Na plesu nechybělo předtančení a hudebním hostem byl houslový virtuos Michael Hejč.

 

S plesem výrazně pomohla ďáblická firma Star Production, která zapůjčila nezbytné vybavení jako stoly, židle, šatnu, zástěny, osvětlení apod. Ples se konal za výrazné podpory MČ Praha – Ďáblice a poděkování pořadatelů patří i dárcům cen do tomboly, mezi které patří majitelky sokolovny, společnost FCC, cestovní agentura CZECH SPORT TRAVEL a zlatnictví Němeček a samozřejmě i prodejci automobilů Škoda Louda auto, Kolbenova 891/37, který věnoval hlavní cenu tomboly, automobil Škoda Kamiq na víkend.

 

Duší tohoto plesu byla opět paní Lenka Miháliková. Spolu s ní patří dík samozřejmě předsedovi SK Ďáblice Michalu Mošničkovi.

 

V neděli 8. 3. byla kolem poledne sokolovna uklizena a předána zpět TJ Stolní tenis Praha a tři dny na to od 11. 3. byl bezpečnostní radou státu omezen maximální počet účastníků kulturních a sportovních akcí na 100. Do tohoto počtu by se ples samozřejmě nevešel. A den na to  9. 3. byl limit účastníkůakcí snížen na 30 a od 16. 3. 2020 je Cetrum Ďáblice úplně uzavřeno. Bezpečnostní rada státu vydala k tomuto dni doporučení a následně zákaz volného pohybu osob s výjimkou nezbytně nutných cest do práce a z práce a na nezbytné nákupy či návštěvy lékaře.

 

Zdrojem části informací k tomuto článku je Ďáblický zpravodaj, kde také na straně 9 najdete fotografie z vydařeného plesu.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s., vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2016
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.