Centrum Ďáblice

Dnes je čtvrtek 18.04.2024





Výsledky Jarního turnaje mládeže

Miloslav Fuček

2019-03-20

Reportáže - sport

Přečteno: 1211

Komentářů: 0


Výsledky Jarního turnaje mládeže, který se hrál 9. 3. 2019, jsou zpracovány. Přinášíme krátkou reportáž z tohoto turnaje.


V kategorii nejmladšího žactva se tentokrát sešlo pouze osm hráčů, kteří hráli ve dvou skupinách s postupem všech do jednoho pavouka, který se dohrával o konečné pořadí. Čtyřhry se hrály systémem každým, protože byly pouze tři páry.

 

Ve dvouhrách skupiny vyhráli oba nejvýše nasazení hráči ze Slaného Vít Kasner a Lukáš Elicer, kteří tak získali nejvýhodnější pozici do bojů v 2. stupni. Tereza Makarová postoupila sice po porážce s Ondřejem Šťastným až z 3. místa, ale nakonec v bojích o bronzovou medaili mu porážku oplatila a skončila celkově na třetím místě.

 

Pořadí dvouher nejmladšího žactva:

1. Lukáš Elicer – STC Slaný, 2. Vít Kasner – STC Slaný, 3. Tereza Makarová – STC Slaný, 4. Ondřej Šťastný – TJ Neratovice

 

Pořadí čtyřher nejmladšího žactva

1. Vít Kasner a Lukáš Elicer (oba STC Slaný), 2. Ondřej Šťastný (TJ Neratovice) a Tomáš Šubert (TTC Praha), 3. Tereza Makarová (STC Slaný) a Lukáš Martinek (TTC Praha).

 

Podrobné výsledky kategorie nejmladšího žactva najdete na http://www.pinecvpraze.cz/vysledky/vysledek146.pdf

 

Ve spojené kategorii dorostu a staršího žactva se sešlo celkem 26 hráčů. Hrálo se v sedmi skupinách s postupem prvních dvou do horního pavouka, který se dohrával o konečné pořadí na tři vítězné sady, zatímco spodní pavouk se hrál celý (také včetně dohrávání o konečné pořadí) na dvě vítězné sady. Na dvě vítězné sady se hrál i turnaj čtyřher, v kterém startovalo celkem 12 párů. Čtyřhry se hrály vyřazovacím systémem s dohráváním o konečné pořadí.

 

Pořadí dvouher dorostu

1. Dominik Kubíček – Kotlářka, 2. Michal Makara – STC Slaný, 3. Adam Košacký – Slovan Bohnice

 

Pořadí čtyřher dorostu

1. Michal Makara a Jakub Makara (oba STC Slaný), 2. Adam Košacký (Slovan Bohnice) a Dominik Kubíček (Kotlářka), 3. Samuel Žitník (TJ Neratovice) a Jan Plíšek (ST Benešov).

 

Podrobné výsledky dorostu najdete na http://www.pinecvpraze.cz/vysledky/vysledek148.pdf

 

Pořadí dvouher staršího žactva

1. Dominik Kubíček – Kotlářka, 2. Adam Košacký – Slovan Bohnice, 3. Jakub Makara – STC Slaný

 

Pořadí čtyřher staršího žactva

1. Adam Košacký (Slovan Bohnice) a Dominik Kubíček (Kotlářka), 2. Pavel Jirásek (Kotlářka) a Jan Krojidlo (TJ Neratovice), 3. Adam Vítek a Filip Linder (oba TJ Neratovice)

 

Podrobné výsledky staršího žactva najdete na http://www.pinecvpraze.cz/vysledky/vysledek147.pdf.

 

Zajímavostí je, že v celkovém pořadí se ve čtyřhrách dělí o druhé místo tři hráči – Josef Kahoun – Sokol Louňovice p. Blaníkem, Dominik Kubíček (Kotlářka) a Pavel Jirásek (Kotlářka). Mezi nimi se rozhodne 13. 4. 2019 na Aprílovém turnaji. Bude důležité, jak hráči sestaví čtyřhry. Upozorňujeme, že starší žák, který bude hrát s dorostencem, nebude započítám do pořadí staršího žactva, ale pouze do pořadí dorostu.

 

Odpoledne se hrála kategorie mladšího žactva, v které startovalo deset hráčů. Dvouhry se hrály ve dvou pětičlenných skupinách s postupem prvních tří do horního pavouka a zbylých do spodního pavouka. Oba pavouci se dohrávaly do konečného pořadí. Čtyřhry, v kterých startovalo osm párů, se hrály také vyřazovacím systémem s dohráváním o konečné pořadí. V této kategorii se hrály všechny zápasy na tři vítězné sady.

 

Pořadí dvouher mladšího žactva

1. Jakub Makara – STC Slaný, 2. Linda Kolářová – TJ Sokol Český Brod, 3. Klára Valentová – TJ Sokol Český Brod

 

Pořadí čtyřher mladšího žactva

1. Klára Valentová a Linda Kolářová (obě TJ Sokol Český Brod), 2. Jakub Makara (STC Slaný) a Hubert Chvátal (Slovan Bohnice), 3. Lucie Bartoníčková a Tomáš Jablončík (oba TJ Sokol Všetaty)

 

Podrobné výsledky mladšího žactva najdete na http://www.pinecvpraze.cz/vysledky/vysledek149.pdf.

Omlouváme se, že zpracování výsledků trvalo déle, ale bylo zapříčeněno nemocí pořadatele po turnaji.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s., vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2016
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.