Centrum Ďáblice

Dnes je čtvrtek 25.04.2024





Desátý ples fotbalistů trhal rekordy

Miloslav Fuček

2019-03-03

Reportáže - kultura

Přečteno: 1321

Komentářů: 0


Včera se konal jubilejní desátý ples fotbalistů pořádaný SK Ďáblice v Centru Ďáblice – sokolovně.


Velmi zdařilý ples pořádaný fotbalovým oddílem SK Ďáblice začal krátce před dvacátou hodinou. Velmi náročnou organizaci při počtu návštěvníků přes tři sta skvěle zvládla Lenka Miháliková společně s Michalem Močničkou, předsedou oddílu. Na plesu hrála kapela Horvát band, která měla po 22.hodině hudebního hosta Vlastu Horváta. Ten zazpíval jednu písničku i spolu se svým bratrem Lukášem, který hraje za SK Ďáblice fotbal.

 

Vlasta Horvát vybral písničky ze svého nového alba, v kterém vzpomíná na svého dalšího bratra, který za SK Ďáblice trénoval a působil zde jako trenér, ale před několika lety zemřel.

 

Na všech deseti plesech SK Ďáblice, z nichž poslední čtyři se konaly v Centru Ďáblice – sokolovně, byl přítomen starosta Ďáblic ing. Miloš Růžička se svojí manželkou. Na plese bylo dále i několik zastupitelů. Ďábličtí fotbalisté si pochvalují podporu své městské části.

 

Ples skončil dnes kolem čtvrté hodiny ráno, když poslední dvě hodin byla už jenom reprodukované hudba. Kapela hrálo do dvou hodin a potom odjela.

 

Taneční parket byl plný, takže se chvílemi tančilo i v uličce. Dá se říct, že sokolovna tentokrát praskala ve švech a to byla část hostů ještě usazena v dvou saloncích restaurace Na Růžku, která zajišťovala pro ples catering.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s., vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2016
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.