Centrum Ďáblice

Dnes je sobota 27.07.2024





Stolnětenisovou sezónu zakončily finálové turnaje mládeže

Miloslav Fuček

2018-06-23

Reportáže - sport

Přečteno: 1360

Komentářů: 0


Dnes byla zakončena finálovým turnajem TOP 16 nejmladšího žactva stolnětenisová sezóna v Centru Ďáblice.


Čtvrtý ročník Velké ceny Centra stolního tenisu Ďáblice se hraje ve čtřyech věkových kategoriích- dorost, starší žactvo, mladší žactvo a nejmladší žactvo a účastní se jej hráči z Prahy, ale i z okolí. Dnes nnapř. ve finále kralovali dva hráči ze Slaného. Častými návštěvníky jsou i hráči z Neratovic. Z pražských oddílů mímo domácích hráčů TTC Praha zde můžeme nejčastěji vidět hráče Slovanu Bohnice, TTC Klánovice a TJ Střížkov.

 

Podrobné výsledky najdete na stránkách této série turnajů, která má 6 základních turnajů a po nich finálový turnaj TOP 16, do kterého je nominováno 16 nejlepších hráčů z pořadí po šesti základních turnajích. Fotografie z těchto turnajů najdete zde.

 

V kategorii nejmladšího žactva se letos zúčastnilo 18 různých hráčů, v kategorii mladšího žactva 27, v kategorii staršího žactva 26 a v kategorii dorostu 31.

 

Jde o turnaje okresní a rekreační úrovně, které v Praze chybí. V nich si i slabší hráči mohou zahrát a protože se dohrává o konečné pořadí, odchází z turnaje bez vítězství maximálně jeden až dva hráči.

Nyní už v Centru Ďáblice probíhají pouze turnaje PinecArény pro dospělé, které budou celé prázdniny.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s., vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2016
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.