Centrum Ďáblice

Dnes je sobota 20.04.2024





Centrum Ďáblice v roce 2017

Miloslav Fuček

2018-03-11

Informace

Přečteno: 1414

Komentářů: 0


Pojďme se poohlédnout po dění v Centru Ďáblice – sokolovně, která stále více ožívá.


V roce 2017 proběhlo v Centru Ďáblice zatím nejvíce akcí. Konaly se zde dva plesy – ples fotbalistů, na který si Centrum Ďáblice pronajal fotbalový oddíl SK Ďáblice a Ples stolních tenistů, který pořádala TJ Stolní tenis Praha spolu s TTC Praha.

 

Ale ještě před tím se konala v sokolovně v březnu Vernisáž spolku Parkán. Mediálně nejproslulejší akcí byla beseda o odvodnění Ďáblic, pořádaná MČ Praha – Ďáblice. Na besedě byly přítomny hned dvě televize: TZB.info a Praha TV.

 

TTC Praha zde uspořádal celkem sedm turnajů ve stolním tenisu pro děti a mládež rekreační a okresní úrovně, které měly rekordní účast. v průměru kolem 30 hráčů na turnaj. Několik akcí zde uspořádali i Ďáblové Praha – mimo střeleb ze vzduchovky pro děti, závody RC modelů aut na vysílačku pro děti i Aprílovou diskotéku napříč generacemi.

 

Ve středu 8. listopadu se zde dále konal koncert Veselé trojky, na který bylo Centrum Ďáíblice – sokolovna opět pronajaté.

 

Za samozřejmost potom považujeme, že zde třikrát týdně trénuje stolní tenis celkem kolem dvaceti hráčů z oddílu mládeže TTC Praha.

 

Rok 2017 byl zatím v počtu kulturních a volnočasových aktivit, které se zde konaly, rekordní.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s., vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2016
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.