Centrum Ďáblice

Dnes je čtvrtek 18.04.2024





Prázdniny v Centru Ďáblice

Miloslav Fuček

2017-09-05

Informace

Přečteno: 1428

Komentářů: 0


Letní prázdniny jsou za námi. Pro sokolovnu je léto vždycky útlumem činnosti, protože lidi v létě tráví čas raději venku v přírodě nebo na koupališti, než v uzavřené místnosti. Přesto ale sokolovna úplně prázdná nebyla.


V prázdninových měsících uspořádalo TTC Praha v Centru Ďáblice dva příměstské tábory zaměřené na stolní tenis a dvě soustředění stolního tenisu pro děti a mládež. Na příměstském táboře jsem trénovali stolní tenis dvakrát denně 90 minut, vždy na začátku a na konci táborového dne, který byl od osmi do 17 hodin. Mezitím jsem se stačili podívat do Muzea hl. m. Prahy, na Petřín, na ďáblickou hvězdárnu, do Národního zemědělského muzea a do Národního technického muzea.

 

V rámci tréninkových soustředění stolního tenisu jsem trénovali dvakrát denně po dvou hodinách, tedy celkem za týden dvacet hodin. Tréninky byly od 10 do 12 a od 15 do 17 hodin.

 

Po celé prázdniny probíhaly turnaje stolního tenisu pro veřejnost pořádané PinecArénou. Probíhaly třikrát týdně v pravidelných termínech v úterý, pátek a neděli. Bilancí je účast 573 hráčů v 26 turnajích, což je velmi slušný průměr 22 hráčů na turnaj.

 

Prázdniny nám tento týden skončily a v Centru Ďáblice se opět rozjíždí tréninky oddílu mládeže TC Praha, který provádí nábor. V pondělí 4. září se poprvé po prázdninách sešel i rekreační oddíl TTC Praha, který také nabírá nové členy. Dnes vytvořilo první verzi kalendáře akcí na školní rok 2017 – 2018 představenstvo TJ Stolní tenis Praha. O připravovaných akcích vás budeme informovat v nejbližší době. Ke sportovním akcím, které probíhaly o prázdniny, přibudou od října i akce kulturní.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s., vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2016
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.