Centrum Ďáblice

Dnes je sobota 20.04.2024





Centrum Ďáblice příští týden otvírá

Miloslav Fuček

2020-05-05

Informace

Přečteno: 1009

Komentářů: 0


Centrum Ďáblice bude od 11. 5. 2020 otevřeno. Můžete si přijít zahrát pingpong nebo můžete přijít na turnaj.


Na základě usnesní vlády č. č. 490 a č. 493 ze dne 30. 4. 2020 jsou otevřena od 11. 5. 2020 vnitřní sportoviště až pro 100 osob. Nyní už nic nebrání tomu, abychom obnovili provoz herny stolního tenisu. Rekreační hráči zatím musí hrát v roušce a dodržovat odstup nejméně dva metry, takže jim nepovolujeme hraní čtyřher. Pro organizovanou sportovní činnost platí, že při hře či tréninku nemusí mít hrající nebo trénující sportovec v prostoru stolu roušku.

 

Jaká nás platí omezení? Nemůžete používat šatnu ani sprchu. Na WC je vstup povolen pouze v roušce a jednotlivě, před odchodem je nutno si umýt a vydezinfikovat ruce.

 

Na baru je možno prodávat pouze balené potraviny a nápoje. Budete-li chtít kafe nebo čaj, dostanete jej do uzavřeného kelímku (pokud je už do příští týden seženeme, jinak až od 18. 5.). V blízkosti baru (min. 3 m) je zákaz konzumace jídla a pití.

 

K dispozici bude dezinfekce na míčky, popř. pálky.

 

Pokud přijdete na turnaj, jde o organizovanou sportovní činnost a při hře roušku mít nemusíte. Mezi hrou je rouška povinná a je potřeba dle možností dodržovat minimální odstupy 2 m.

 

V některé soboty si můžete Centrum Ďáblice pronajmout pro společneskou akci, která bude max. do 100 osob a musíte při ní drodržet všechny požadavky výše uvedených vyhlášek vlády.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s., vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2016
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.