Centrum Ďáblice

Dnes je pátek 29.03.2024





Úžasná akce v Centru Ďáblice - VYPRODÁNO!

Václav Zahradník

2017-11-14

Reportáže - kultura

Přečteno: 2354

Komentářů: 0


Ve středu, 8.11. 2017, v 18.30 hod, se konal v ďáblické sokolovně koncert skupiny Veselá trojka.


Kapela Veselá trojka pochází z Černé Hory, což je městys ležící 30 km severně od Brna. Jde o tři kamarády, kteří skládají vlastní písně s kvalitními texty a jde o vpravdě lidovou muziku. Pavel Krška hraje na heligonku, Jaromír Kozelek na akordeon a Miroslav Hrdlička stojí za klávesami. Skupina je velmi populární, vystupuje často na TV Šlágr a jejich písně jako "Holka z Moravy" nebo "Už nám, kamarádi, bylo padesát" stačily za krátkou dobu zlidovět.

 

Tuto akci dlouhodobě připravovalo a nakonec VELMI úspěšně uspořádalo NOVÉ CENTRUM ĎÁBLICE. Návštěvníky čekal nejprve "hollywoodský" červený koberec a potom wellcom drink, tedy pozornost v podobě nápoje na uvítanou. Sál byl vyzdobený uvítacími plakáty, které zvaly příchozí do VELKÉ RODINY příznivců ŠLÁGRU, v pozadí na pódiu visel ze stropu velký plakát s "Veselou trojkou". Stěny sálu ozařovaly reflektory a pestrobarevné efekty na zdech tak dotvářely kouzelnou atmosféru. O zázemí akce - přivítání, vstupenky, šatnu, bar - se staral dobře sehraný štáb pěti obětavých nadšenců spojených s Novým centrem zábavy.

 

Sál byl zcela zaplněn, což například zpěvák kapely, Pavel Krška, ocenil, když na úvod divákům sdělil, že je to poprvé, co na ně v Praze přišlo tolik lidí. Z osobních rozhovorů jsme zjistili, že návštěvníci přišli nejen z Ďáblic a sousedních obcí, ale z celé Prahy a dorazili i mimopražští fanoušci této kapely.

 

 

Veselá trojka začala na minutu přesně, tedy v 18.30, příhodnou písní "Tak nás tady máte". Zazněly pak hity jako už zmíněné "Holka z Moravy", "Už nám, kamarádi, bylo padesát" nebo "Já mám doma Máňu". Na koncertu kapela prezentovala i celkem sedm nových písniček ze svého současného alba. Muziku prokládal Pavel Krška vtipnými komentáři, přičemž kromě smíchu dokázal ve vzpomínkách na dřívější časy vyloudit u diváků i nějakou tu slzičku.

 

 

Po hodině byl čas na krátkou přestávku, kdy proběhlo losování vstupenek o věcné ceny v podobě CD s nahrávkami Veselé trojky a došlo i k bližšímu kontaktu hudebníků s diváky – společné fotografování a podepisování fotografií od jednotlivých členů kapely.

 

 

V druhé části představení zazněly písně veselé, jako třeba "Čupr kluk", ale i tklivé jako "Písnička kouzelná". Někteří diváci se dokonce spontánně přidávali zpěvem a i tancovali. Celý koncert Veselá Trojka zakončila velice energicky zahranou písní "V Černé hoře pod zámkem stojí pivovar", kdy diváci bouřlivě aplaudovali vestoje.

 

 

Do posledního místa naplněný sál a báječná atmosféra, ke které přispěli rovnocenným dílem muzikanti i nadšení diváci - to byl nádherný a nezapomenutelný večer pro všechny účastníky koncertu. My pořadatelé jsme slyšeli od řady diváků, že bychom měli pro ně uspořádat další podobnou kulturní akci. Byli jsme velice rádi, že tolik přítomných návštěvníků bylo unešeno krásným prostředím sokolovny - mnozí ocenili výraznou proměnu sálu od dob, kdy sem zamlada chodili se školou cvičit a později i na zábavy, které nám právě doporučovali obnovit. Slíbili jsme jim, že uděláme vše pro to, aby to bylo už co nejdříve.

Více fotografií najdete na http://www.centrumstolnihotenisu.cz/fotog.php?id=595.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s., vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2016
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.